Door Martijn Dols op 21 februari 2014

Jongerendebat Gulpen-Wittem (#guwidebat)

Rob Moeke en Martijn Dols waren vrijdagavond 21 februari aanwezig bij een strak en goed georganiseerd jongerendebat. Op deze avond werden kleine gesprekken gevoerd tussen 2 jongeren en 2 (kandidaat-)raadsleden.

Over onderwerpen als ‘Is politiek saai voor jongeren?’ en ‘Duurzaamheid mag best wat kosten’ werd gediscussieerd in een leuke ambiance in de Leeuw van Vlaanderen. Rob gaf meteen gehoor aan de oproep om vooral veel te twitteren over het jeugddebat. Kijk hiervoor ook op Twitter.

Later volgt op deze website meer informatie (en de filmpjes) van dit debat. Complimenten aan LOS, Trajekt en natuurlijk de (positief kritische) jongeren die hun mening duidelijk naar voren brachten.

Martijn Dols

Martijn Dols

Mijn naam is Martijn Dols, ik ben 25 jaar en woon sinds 2012 in deze mooie gemeente. Op dit moment ben ik werkzaam in Maastricht en studeer ik deeltijd aan de lerarenopleiding in Sittard. Daarnaast doe ik vrijwilligerswerk voor de Reumastichting. Tijdens mijn vorige opleiding (European Studies) ben ik een aantal jaar geleden in contact

Meer over Martijn Dols